Každý národ má u kořenů tradic kvašená jídla i nápoje. Fermentace je základním prvkem trávení všech živočichů i rostlin. Kde je život, jsou i bakterie. Ochutnáme jemnost i výraznost fermentovaných semínkových a oříškových zálivek a sýrů, kvašeného zelí, okurek, mrkve, hub, atd. Naučíme se jak fermentovat v domácím prostředí neboť tento proces posiluje imunitu a regeneraci lidského těla. Odneseme si know-how výroby a víru v léčivou sílu přirozeně vypěstovaných surovin. Workshop a přednáška fermentace s Hynkem Opoleckým, autorem KombuChamana, se koná v prostorách vily Flora, Vlašimská 13, 101 00 Praha 10-Vinohrady.
Cena: 250 Kč.
V ceně ochutnávky a vyrobené fermenty.
Rezervace Rezervace předem online na www.rkulitka/akce, kapacita je omezena.
http://myaktivity.cz/project/rodina-pro-rodiny/novinky/interaktivni-prednaska-o-stravovani-v-zime-ve-vila-flora
https://www.facebook.com/events/515537269321550/
Akci pořádá:
My.Aktivity o.p.s.
se sídlem Nad Ohradou 2667/17, 130 00 Praha 3, Tel.: 777 851 386, info@rkulitka.cz, http://www.myaktivity.cz
Projekt Rodina pro rodiny II reg. č. CZ.07.3.63/0.0/0.0/17_051/0000790 je spolufinancován EU. Realizátorem projektu je My.Aktivity o.p.s..